6.1.2014

Taustaani

Olin keski-ikäinen, perheellinen isä. Tyypillinen tapaus. Hyvin satunnainen liikkuja. Parin viikon innostuja, täydellä innolla alkuun, kovaa menoa ja sitten taas ei mitään, kuukausiin. Todellista on-off liikkumista. 

Jo vuosia ennen aktiivista juoksemista tiesin ja ajattelin että pitäisi liikkua, jotta olisi myös vanhempana hyvässä kunnossa. Minulla on onni, kun sekä isäni ja appiukkoni ovat tässä asiassa erinomaisia esimerkin näyttäjiä. Sellaisia ikänsä liikkuneita perusukkoja. Aivan huikean hienoja esimerkkejä.

Myös tietoisuus siitä että liikunnasta saa hyvää lääkettä arjen jaksamiseen oli olemassa. Kuitenkin oma liikkumiseni oli tätä "pitäisi ja pitäisi" -tyyppistä, liikkeelle lähtemistä ei tapahtunut kuin satunnaisesti.

Tätä "tiedän että pitäisi liikkua" -aikaa kesti melko pitkään. Tarve arjen jaksamisen parantamiseksi oli olemassa, mutta tahtoa sen toteuttamiseksi puuttui. 

Nykyään olen edelleen keski-ikäinen, perheellinen isä, mutta myös aktiivinen juoksija. Ja suunnattoman onnellinen ja ylpeä siitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti